Paris Hilton…

Članek o tej razvajeni Paris Hilton me je zelo razjezil.

V življenju zelo težko prenašam ljudi:

 • ki so tako zelo egoistično kot je ona
 • ki menijo, da so bogovi
 • neodgovorni

Ona je zlasti neodgovorna in nevarna za druge ljudi. Če je psihično nestabilna oseba, da ob teževah poprime za alkohol ali tudi samo za zabavo, “navadne” smrtnike pošljejo na zdravljanje. Njo se pa razvaja in ko naredi samo nekaj malega dobrega jo že nagrajujejo.

Kaj pa ljudje, ki so po krivem v zaporu? Kdo njim pomaga? Kdo bo njim skrajšal čas?

Za njeno dobro bi jo jaz poslala v Afriko, ampak ne na dopust in snemanje serije. Temveč na delo. Zraven bi ji spakirala par kosov oblačil, brez kakršnihkoli dodatkov in gremo…. Doli bi morala pomagat revnim, ukuženim,… da bi videla, kako dragoceno je življenje. Ona ga pa razmetava.

Čeprav dvomim, da bi kaj pomagalo.

Advertisements

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

2 responses to “Paris Hilton…

 • Boris

  Za takšne razvajene “barbie” punčke, katera zame ni nič drugega kot blontna kura, ni drugega zdravilaza izboljšanje karakterja, kot to, da se ji blokira dostop do vsega denarja (OK, kakšen dolar naj ima za masten hamburger, ki se ji bo obesil na suha reberca), in se naj znajde na dnu lestvice družbe za nekaj časa. Drugače ne bo nikoli vedela, kako se živi v realnosti.

  Ker pa je možnost, da se to zgodi, takšna, kot da danes name prileti komet, vem, da se krivica dogaja zaradi denarja, in tako pač je. Žal.
  Žal, dokler ne bo prepozno, in bo koga nedolžnega pijana za volanom ubila. Potem pa bi jo najraje (!#$#!”+-) (cenzura)….

  Ciao.

 • Življenje... « moje dogodivščine

  […] tako kot razvajeno Paris Hilton, bi tudi njih dala na opravljanje družbeno koristna dela. Najraje bi videla, da bi to delo […]

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: