Pet ljubih predmetov

Sem videla, da je sedaj aktualno objavit svojih pet najljubših predmetov. Evo jih:


CanonA80

Canon A80 sicer žal ni v moji lasti, je v lasti “mojega” Lumpa, vendar ker je radodaren, zlasti do mene 😉 , mi ga večkrat posodi, da naredim kakšen zanimiv in lepo posnetek. Svet čez objektiv je popolnoma drugačen, lepši.

nokia7390

Nokia je zakon. Pade neštetokrat dol, a še vedno dela. Je stara 5,6 let baterija še vedo dela tipi topi. Zato je moja druga najlepša in najboljša ter nazadnje pridobljena stvar: Nokia 7390, ki je zamenjala staro in ubogo, vendar še super delujočo Nokio 3100.

 

 

corratec

 

 

Ko sem bila še mlajša pridna, punčka sva se z atijem velikokrat potikala po Mariboru s kolesi. Vendar se je najino druženje prehitro končalo, zaradi česa raje kdaj drugič… danes govorimo o lepih zadevah. Zato sem pred kratkim dobila eno malolepšo vsoto denarja ter si končno kupila kolo vredno tega naziva. Kolo corratec super bow fun je zakon, z njim prideš kamorkoli 🙂 .

usb

 

Pri svojem študiju, kjer imamo veliko predstavitev bi mi prav prišel kak prenosnik, vendar ker za kakšnega spodobnega, nimam finačnih zmožonosti, je USB ključek krasna začasna nadomestitev

.

torba

 

Ne maram klasičnih ženski torb, tako da je ta torba babičino božično darilo bilo zadetek v polno. Je ravno prav velika, ima dovolj žepov za mp3 player, ključe, denarnico, mobitel, usb ključek,.. Torej babi Hvala.

Torej to je mojih pet ljubih predmetov, kateri so Vaši ? 🙂

 

 

Advertisements

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

2 responses to “Pet ljubih predmetov

 • Boris

  Moji predmeti se kaj dosti ne razlikujejo:
  – star tehnični svinčnik Rotring 0,5 roza barve, ki ga moram (skoraj) vedno vsaj držati v roki, če že ne rišem (kar tudi že dolgo nisem, prej včasih pa sem dnevno narisal nekaj avtomobilov),
  – fotoaparat Canon A80, šele s katerim sem začel pravo pot v umetnost slikanja, saj obožujem oblike in barve v vsakršni obliki. Z njim sem si dal duška s slikanjem, vendar imam eno hibo: do sedaj nisem razvil niti ene slike, razen kar sem izpisal sam na Epsonu. Žalostno, saj vem, toda tolikokrat sem že rekel, da moram oz. morava s svojo boljšo polovico začeti ovekovečiti najlepše motive tudi na papir.
  – gorsko kolo Gary Fischer z Al-okvirjem, s katerim razmigam svoje zasedeno telo (Ups, tudi tega nisem že nekaj časa počel),
  – moj računalnik, brez katerega skoraj ne morem več,
  – šalčka za kavo, brez katere vsebine skoraj ne morem čez dan vzdržati.

  Podajam žogico naprej …..

 • Boris

  Šmenta, moram se hitro popraviti: kolo je Gary Fisher. Fischer mi gre že od otroštva po glavi, ko sem sestavljal Fischer technik elemente.

  Ciao.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: