Nevarnost?

Danes je petek 13. 🙂 .

Kar nekaterim zbuja veliko strahov, da bi se karkoli izšlo narobe. Pri meni je običajno vse drugače, saj mi se mi na ta dan pripeti ali dogodi nekaj pozitivnega 🙂 .

Ko je to bilo nazadnje, sem imela resnično srečen dan. To je bilo aprila. Malo pred tem sem praznovala rojstni dan in bližnji so mi velikodušno primaknili precej veliko vsoto denarja, tako nekje okrog 200€. Eni so vedeli, da si želim nov mobilni telefon in laserski tiskalnik za lažje delo.

Zelo sem si namreč želela takrat novo nokio 7390, ki jo je bilo zelo težko dobit. Takoj ko so jo dobili, če so jo že, so jo zelo hitro prodali, zlati to brozne, ki sem si jo jaz želela 🙂 . Nato sem nekega dne, ko sem bila na MC v Mariboru, srečala sosošolca is srednje šole, ki je delal tam. No, z njim sva se dogovorila, da me bo poklical, ko dobi kak tak model. In ravno končujem z delom, ko mi zvoni neznana številka, ki mi sporoči, da imajo nokio 7390 🙂 . Vzporedno s tem, sem dobila še eno dobro in zanimivo delo 🙂 .

Torej, me prav zanima, kaj se mi bo danes lepega zgodilo 😉 . Čeprav dvomim, da se mi bo kaj, glede nato, da ne grem nikamor ven 🙂 .

Advertisements

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: