Očiščeni izvirnega greha

V soboto smo se že ob 10.00 zbrali pred tole cerkvijo:

cerkev maribor

in se podali k prvemu zakramentu.

Krstili so tega lumpa.

krščenec

Mami in ati ga nista krstila prej, zaradi zdravstvenih težav. Vendar je to bolje, saj veste, da si človek v prvih letih življenja nabere veliko grehov 😉 . Tako so ga v soboto očistli vseh 🙂 .

Nato so nas gostitelji pogostili v eni izmed turističnih kmetij v Bresternici, kjer smo pojedli dobro kosilo. Vendar smo vsi bolj ali manj aktivni, zato smo se podali na igrala za male in velike:

igrala

spider

Pred tem smo tudi ugotovili, da imajo igrišče za odbojko. V mojem avtu se je tudi “slučajno” znašla žoga za odbojko. Hitro smo ustvarili dve ekipi in igrali do onemoglosti 😉 . Po dolgi in naporni igri smo si zaslužili torto.

odbojka

torta

Po torti nas je pa pregnal dež.

Domov smo prišli prijetno utrujeni in z nasmeškom na obrazu 🙂 .

Miha, čim več lumparij, saj še obstajajo spovedi 😉 .

Advertisements

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

2 responses to “Očiščeni izvirnega greha

  • Sarai

    To je pa pri “Starem Kovaču”, če se ne motim, a ne? Smo mi tudi hoteli najprej tam praznovati rd., pa so nam postavili kar visoko ceno. Kako ste bili zadovoljni?

  • miki miska

    Ja, to je res Pri starem kovaču. Mi smo se imeli resnično super 🙂 . Tamalega nismo rabli non-stop merkat, saj ni bilo nobene nevarnosti (avtomobili, karkoli druga,…), živali imajo zraven, ki smo jih šli hranit pod nadzorom lastnikov, ki so dali hrano. Skoraj do onemoglosti igrali odbojko, eni so šli do Žavcarjevega vrha 🙂 – 30min hoje . Hrana resnično dobra, ker jaz sem dokaj zahtevna, vendar tukaj je bilo RES dobro.
    V naslednjem letu planiramo eno malo večje družinsko srečanje z veliko otroci in bomo verjetno šli tja. Enostavno je lepo in fajn. Če potrebujete promo material od njih, ga lahko skeniram in pošljem 😉 .

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: