Lep piknik

Rada imam piknike, zlasti tiste, ki imajo zraven tudi športni dodatek. To pomeni, da se gre pred ali po pikniku na kakšen pohod, kakšna igra z žogo.

Takšni pikniki se vedno in večinoma odvijajo na hribčku nad Kamnico, na Urbanu. Takšen je bil tudi včeraj. Najprej smo se dobro najedli, nekateri celo preveč. Nato se je bil dvoboj v dveh taborih. Boj se je bil, zaradi tega, ker eni so želeli na pohod okoli jošta, drugi smo hoteli it odbojko, košarko ali nogomet 🙂 . Boj se je razpletel, tako da jih je večina šla okoli jošta, manjšina pa je ostala na igrišču ter pazila tega prekrasnega mladička 😛 :

zlati prinašalec

Obožujem pse. Zlasti tiste, ki imajo lepo dolgo dlako. Med favoriti pa je vsekakor zlati prinašalec. Zato mi je včeraj, eden izmed povabljencev na piknik, polepšal ves pretekli teden. Veliko sva se cartala, tekati ni hotel, je takšen malo bolj leni kuža. Vmes je nastalo malo morje fotografij. Ena izmed preostalih na igrišču me je vprašala, če želim imeti cel album slik tega prekrasnega kužka. In ker imamo digitalca, si jih ne bom dala razvit, za pogledat jih pa lahko imam kolikor želim 🙂 . Prostor na disku mi to omogoča 🙂 .

Še nekaj slikic:

deska in simbo

zlati prinašalec cartljivec1

zlati prinašalec cartljivec2

Advertisements

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: