Nakupovanje 2

Evo danes sem si ponovno privoščila nekaj novih stvari. Vse te stvari so namenjene športu. Namreč vse razen ene trenerke so že bolj ali manj boge. Vtrgane ali na riti, med nogami, pri gležnju,.. Zato sem se odločila, da grem pogledat kaj naše trgovine ponujajo 🙂 .

Najprej sem šla v najbližji Interspar, kjer so imeli naslednji zanimivo stvar:

gleženj tuba

stvar podobno temu sem sprobala že pred leti na aerobiki. Stvar je noro dobra. Je za ramenske, trebušne in tudi nožne mišice. Imajo tri različne težavne stopnje  jaz sem vzela medium. Stvar je že sprobana in sem zelo zadovoljna 🙂 . Upam, da bodo rezulateti tudi kmalu tu 🙂 .

Pol sva se še z mamo nekaj sprehajali med policami, ko zagledam da imajo -50% na športno spodnje perilo. Po dolgem iskanju končno najdem najmanjšo žensko število 36, grem v garderobo, sprobam in grem gledat še otroške spodnje dele trenerk 🙂 .

Namreč otroška številka 164 mi je prav 🙂 in oblačila so navadno tudi cenejša, vendar mi ni bilo nič kaj preveč všeč 🙂 . Zato sem šla plačat ti dve stvari in gremo dalje v Hervis 🙂 .

V Hervisu takoj najdem lepo trenirko za malo manj kot 25€ in spet -50% flis rokavice. Nič malo razmišljam in pridem do ugotovitve, da me precej zebe v roke… nič vzamem še to in gremo VEN iz trgovin, ker ko pride moj Lump spet domov, bo verjetno grdo gledal 🙂 . Ampak pogled name bo lepši čez par mesece -> upam 😉 .

Evo še fotka mojega današnjega nakupa :

gleženj tuba

Advertisements

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

One response to “Nakupovanje 2

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: