Prve snežinke

Danes se nisem odpravila teči, ker sem se sama sabo dogovorila, da bom imela vmes dan premora. V glavnem zaradi tega, da mišic in kosti ne obremenim preveč na hitro in preveč močno. Zato sem se danes po dolgem času sprehodila z mojo mamo. In enkrat za spremembo, ne po trgovskih centrih.  Moja mama je padla pod vpliv velike potrošnje in šetnje po trgovinah. Zapravi ne toliko, ker nima, ampak zelo rada, se sprehaja po trgovinah kot skoraj vsaka ženska. No, jaz nisem takšna 🙂 .

Danes sva jo z normalnim, počasnim tempom mahnili v mariborski mestni park 🙂 , ki je prečudovit 🙂 , sploh v jeseni. No, v vseh letnih časih je. Vendar jesen da takšno lepo barvo vsem listavcem. Všeč mi je tudi šum listja, ko hodiš po njem. Danes so naju na sprehodu presenetile snežinke. Ja, v Mariboru je snežilo 🙂 .

snowflakes, snežinke

vir: Snežinke

Tako se sedaj sprašujem o teku jutri. Namreč upam, da ne bo preveč mrzlo. Jutri moram preteči 22 minut in toliko tudi prehoditi 🙂 . Bomo videli, kako bo šlo.

Sicer pa ti stric tam zgoraj, lepo te prosim še malo počakaj z večjo koločino snega 🙂 . Jaz bi si rada nabrala kondicije za vragolije na snegu 🙂 . Počakaj vsaj do sredine decembra, ko bodo cene kart za aeoribiko cenejše 🙂 . Namreč razmišljam, da bo to v hudih snežnih dneh alternativa 🙂 .

Advertisements

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

2 responses to “Prve snežinke

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: