Udrih vs. Parker

beno udrih tony parker

vir: Sacramento Kings

 

 

Že precej časa si nisem ogledala NBA tekme. Tokrat jo bom. Hočem videt dvoboj teh dveh junakov. Vsekakor navijam za Benota, da svojim bivšim delodajalcem nasuje čim več košev, asistenc. Naj bo ta noč, dan, ura,… njegova. V ponedeljek se nam obeta spopad nekdanjih dveh soigralcev, Benota inParkerja. Parker je dober play v svoji ekipi. Beno v tej ekipi ni dobil pravih priložnosti, vendar se kažejo boljši časi v tej, novi ekipi. Zatorej meni, da se obeta zanimiv dvoboj 🙂 .

 

Sebi pa želim, da najdem televizijski program, ki bo prenašal tole tekmo. Pismo, upam, da se TV Slovenija malo zmigala za pravice prenosa v živo. Namreč, če so pred približno 10 leti lahko v živo prenašali dvoboje Bullsov, se lahko sedaj potrudijo še za prenose naših.

 

Namreč letošnja sezona se je za naše igralce začela vzpodbudno in zelo dobro. Veliko in proti pričakovanju igra Udrih, Nachbar, Brezec in Nesterovič. Edino Vujačiču še ni steklo, vendar mu bo, prej ali slej.

 

Dajmo fanjte in TV Slovenija 😉 .

Advertisements

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: