Misija Božiček

Letos so bili najini sorodniki in bližnji prijatelji večinoma pridni. Včasih so nama ponagajali, zlasti, tisti ta najmanjši, vendar to ni bilo iz zlobe, temveč iz srca. Tako da jim je to oproščeno oz. zaželjeno, da kakšno traparijo še kdaj ponovijo.

In iz vseh teh razlogov je naš, letošnji Božiček imel veliko veselja in dela z nakupovanjem daril. Letos je tudi čudežno pridobil nekaj več financijskih sredstev, ki so namenjena resnično najbližjim. Tistim, ki jih imava zelo, zelo rada ter nama že drugače zelo pomagajo s svojimi dejanji in besedami. Tem sva se želela zahvaliti na tak način, vendar nobeno darilo ni vredno več od njih samih. Sicer vsi vemo, da Božiček celo leto opazuje in potem tiste, ta najbolj pridne nagradi 😉 .

Letos je tudi Božičku čudežno uspelo, da je nakupil vse pred veliko, nakupovalno mrzlico, namreč v preteklih letih, je to počel v zadnjem trenutku, bolj ali manj.Tudi nekaj daril je že zavitih. V ponedeljek samo postavimo še smrekico in zvečer dava darila za najine lumpe.

božiček

Misija Božiček je tako uspešno opravljena. Kakšna so darila? Em, tega ne bi pisala sem gor sedajle…, ker en par ljudi bere… Lahko samo namignem, da so sklopi daril takšni: športna, modna, knjižna in glasbena 😉 .

Aha, Božiček je poskrbel tudi zase. Privoščil si je ogromno darilo, ki se bo spajalo skupaj z diplomskim, tako da se strošek malo porazdeli 😉 .

Srečna sem, ker imam nekaj dobrih ljudi, ki mi pomagajo. RADA VAS ‘MAM 😉 .

Advertisements

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

4 responses to “Misija Božiček

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: