Ponovno tečem

Danes sem ponovno začela teči. Nazadnje sem tekla davnega 18. novembra. Na tem zadnjem teku sem se konkretno prehladila. Ta prehlad se je malo po malo vlekel skoraj cel december.

Proti koncu decembra je bilo že vse vredu, vendar zaradi bližajočih praznikov nisem želela tvegati dodatnega prehlada. V bistvu sem se želela do konca pozdraviti in potem znova pričeti teči.

In tako sem se včeraj odločila, da je dane D-ay, da začnem. Tokrat sem se oblekla malo drugače kot prvega dne .

Pajkic, razen na kolesu, ne maram, zato imam trenerko, ki je vremenskim razmeram malo bolj primerna. Mi jo je moj Lump prinesel iz zadnjega terena in je super. Hvala Lump 🙂 . Zgoraj imam planinsko spodnjo majico, potem dolgo kolesarsko majico. Sicer sem si na vse to dala še kratko majico, vendar mi je bila popolnoma odveč. Zato je v prihodnje ne bo zraven 🙂 .

Kot zadnje vrhnje oblačilo imam fantastičen windstoper, ki sem si ga privoščila pred prazniki za namene teka, kolesarjenja, pohodništva itd. vsekakor se mi zdi dobra naložba 🙂 . Namesto šala imam podkapo, ki sem si ji priredila, tako da mi pokrije usta in nos. Prav fajn je 🙂 . Jutri najverjetneje spet.

Teka in hoje skupaj 50 min. 25 minut približno zmernega teka 😉 . Ne gre mi slabo 😉 .

Advertisements

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

2 responses to “Ponovno tečem

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: