K cerkvici

Z Mihijem sva se na pustno nedeljo dogovorila, da greva na pustni torek k cerkvici. To nama pomeni, da se sprehodiva na mariborsko Piramido, kjer sem bila nedolgo nazaj tudi sama… In ker je potem skoraj cel ponedeljek in torek dopoldne deževalo, je bila pot gor blatna in nisva šla… Šla sva le na kratek sprehodek okoli njegovega doma.

Ko sem se torkovo pozno popoldne poslovila od njega, sva se dogovorila, da bova šla naslednji teden, če bo lepo vreme in da bova od tam opazovala vlake :), ker se jih kar lepo vidi 😉 . No, in danes je bilo lepo vreme, tako da sem šla ponj v vrteca in sva šla… in se imela fino, mislim, da oba 🙂 .

In sedaj ena fotka by nokia 7390, ker velikega ali malega canona nisem želela jemati, saj sem se raje z njim lovila, skakala in drla po Piramidi. No, na srečo sva bila sama, tako da niso trpela kakšna druga ušesa 😉 .

miha na piramidi

Mihi naslednji teden ponoviva tole v daljši verziji… 😉 .

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

2 responses to “K cerkvici

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: