Letnik 2008

srečni dojenčki

vir:srečni dojenčki

…se je začel. Namreč kar nekaj znank in prijateljic ima letos rok 🙂 . Začela ga je hčerka od mamine prijateljice, ki je pred 2 dnevoma rodila fantka 🙂 . Jim čestitam in želim, da bo zdrav, živahen, to da bo ljubljen, ni nobenega dvoma 😉 .

Naslednji mesec ali morda še ta, bo rodila znanka, ki sem ji pred 2 letoma pazila sinkota, ki je Mihijev prijatelj in sta se rodila na isti datum 🙂 .

Nato bo meseca maja Miha dobil sestrico Tinkaro, ki jo že nestrpno pričakuje in komaj čaka, da jo bo lahko cartal, pokrival,… Ah, kako ga je fajn poslušat, ko govori takšne lepe stvari 🙂 .

V mesecu avgustu bomo verjetno končali za letos, vendar nismo še prepričani, saj je morda še kakšen mali lump in ga skrivajo, dokler ne bodo prepričani, da je vse ok.

Vsem pa želim, da bi se rodili brez komplikacijskih zdravstevnih težav. Uživajte s svojimi najmlajšimi, saj so naše največje bogastvo in vir premnoge sreče 🙂 .

Advertisements

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

2 responses to “Letnik 2008

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: