Vedno bolje…

… gre našemu NBA igralcu Beno Udrihu, yes 🙂 .

Pred začetkom tekoče sezone so ga odpustili iz trenutnih prvakov lige, San Antonio Spursov. Večina naših vrlih in škodoželjnih Slovencev, mu je pakriralo kovčke in mu iskalo klub v Evropi. Vendar so mu Spursi naredili ogromno uslugo s tem, da ga niso želeli imeti v ekipi. Namreč dobro se je znašel pri Kingsih v Sacramentu.

Zadnje tekme igra odlično, prišel je v formi, povrnil si je samozavest in je res ta pravi 🙂 . Ravno sem malo googla na njegovo ime in prebrala zanimiv članek, ki se dotika njegove prihodnosti. Kingsi bi radi podpisali pogodbo za nalsednjih par sezon, vendar je njegov menedžer pazljiv in govori, da se bodo o tem pogovarjali po končani sezoni.

Enako lepo je brati še preostale komentarje v omenjenem članku, kjer nekateri menijo, da se je z Benotom, Artestom in Martinom, da imajo velike možnosti za playoff v nekaj letih 🙂 . Eden bi ga rad videl celo pri Miami Heath…

Lepo je videti, da je Slovenec zaželjen v kakšni tuji ligi, da tudi igra eno izmed poglavitnih figur na šahovnici. Beno, želim ti še veliko takih dobrih predstav in da si v prihodnji sezoni izbereš ekipo, kjer boš lahko kazal svoje sposobnosti in jih dopolnjeval. V kolikor ti bo še čas dopuščal, se vrni v reprezentanco in ji pomagaj na OI 😉 .

 beno udrih sacramento kings

vir: Sports

Advertisements

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

2 responses to “Vedno bolje…

  • gregac

    hehe, kje so časi ko smo še skupaj na šolskem igral košarko…

    drgač pa fajn zanj ja.

  • miki miska

    Jaz tudi pogrešam najstniške čase, ki smo jih večino preživeli na košarkarskem igrišču in z žogo 🙂 . Sicer žal ne z Benotom, ampak z našimi MB fanti, ki jih sedaj žal ni skoraj nikjer 😦 .

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: