Šola

Zadnje čase se moji načrti za prihodnost spreminjajo skoraj iz minute v minuto. Namreč toliko stvari rada počnem, toliko stvari bi rada tudi imela. Vendar tukaj pri tem “imeti” ne gre za materialne dobrine, temveč za čustvena oz. so skupaj v navezi. Vse se spreminja, zaradi dejavnika šole.

Zanimivo je to, da se mi zadnje čase stvari čudežno poklapljajo. Upam, da se mi tudi danes poklopi s tem, da naredim izpit iz prava, saj potem mi preostanejo samo še 3 izpiti. Enega od teh imam v soboto, kjer moram še napisati seminarsko nalogo, katere tema je Prednosti in slabosti trženja na spletu, ki je tudi zelo zanimiva, vendar se jo spravljam delat že od 10.oktobra.2007. Ja, ekonomija in pravo, nista moja predmeta 😦 😉 . Vendar v kolikor želim it v ta 3. letnik, moram do konca junija imeti vse izpite, pol pa na juriš na pisanje diplome.

Tema diplome je že izbrana, dispozicija napisana in samo čaka, da se naredi en izpit. Namreč mislim, da jo lahko oddam, ko imam 3 izpite do konca. No, jaz upam, da bo do konca tedna samo še 2 izpita za naredit 😉 . En izpit je hvala bogu, tako zastavljen, da se ga bo dala kar na predavanjih narediti in še zelo zanimiv je. Namreč delamo na Adobe Dreamweaver, Adobe Encore in Adobe Flash. Od tega je dreamweaver čisto simple program, nekaj flasha tudi že znam, encore se mi zaenkrat tudi ne zdi tak problem.

BTW: danes grem na pravo s švingl listki, ki so nastali predvsem, zaradi učenja i boljšega počutja. Namreč sama si veliko bolje zapomnim, če si stvari pišem 😉 , no znajo pa priti tudi prav, če se  mi kje zatakne 😉 .

Nič držite pesti, da naredim ta tedenska izpita vsaj s 6, da lahko potem nadaljujem 😉 .

Advertisements

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

6 responses to “Šola

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: