Morje

Ja, letos si bova po dolgem času privoščila morje, celo za 14 dni. Jap, morava spravit noter tisti dve leti, kjer nisva bila resnično nikjer kot doma.

Danes je moj najboljši Lump skočil v mesto plačat akontacijo. Na Visu bova zadnji teden v avgustu in prvi teden v septembru. Izbrala sva apartma, kamor sva si tudi nazadnje želela it, vendar sva se takrat odločila za otok Pag in mesto Metajno. Tudi tam sva se imela super. Najlepše spomine imava na male plaže, kjer sva bila sama 🙂 .Upam, da se bo tudi kakšna takšna našla na Visu. In ja želim si tudi, da bi bilo lepo, toplo in sončno.

Ah, je še kar daleč do tja, vendar bo tudi hitro minilo. Glede na to, da imam upam dva izpita do konca in diplomo. Upam, zato, ker ona čudna ženska, od prejšnje sobote še ni uspela popravit 5 izpitov 🙄 . Želim si, da bi z diplomo zaključila preden greva na morje in nato, ko pridem domov jo še samo zagovarjam.

otok vis

vir:VisTravel

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

One response to “Morje

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: