Sex and the City

Včeraj sem peljala svoja dva Lumpa gledat film Sex and the City 🙂 . Ja, verjamem, da skoraj ne verjamete, ampak uspelo mi je zvleči dva tipa gledat tale film 🙂 . BTW: eden izmed teh dveh je samski, nekadilec, vegetarjanec, pošten in star 38 let (več o njem v privatnem mailu, v kolikor vas zanima 🙂 ).

K filmu sem pristopila brez posebnih pričakovanj, razen tega, da se bom nasmejala. Film je izredno zanimiv, ima veliko zgodbe v sebi, čeprav na prvi pogled ne izgleda takole. Površnemu gledalcu bo to samo še en ženski film, vendar zame to ni.

Je izredno dober film v katerem srečamo tegobe vsakodnevnega življenja in iz katerih se lahko nekaj naučimo. Ob oddohu iz dvorane me je razočarala ena ženska, ki je rekla, da je to ženski film. Je zelo dobro narejena komedija, ki bi morala vsaki ženski dati povod za razmislek: katera znamka je vredna največjega in najmočnejšega truda 🙂 .

mr. big and carrie

vir: Sex and the City

Advertisements

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

6 responses to “Sex and the City

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: