Slivniško jezero

Včeraj je bilo po dolgem času spet lepo, toplo in sončno vreme, ki je kar samo klicalo naplano. In ker imava oz. imamo radi naravo in vodo, smo razmišljali kam bi šli. Jaz in moja dva lumpa 🙂 .

Prvotni načrt je bil, da gremo v okolico Tržiča, kjer je Mijau omenil, da imajo lepo jezero. Vendar, ko sem čakala Lumpovega brata, so na radiu povedali, da je velika gneča proti Gruškovju, zato smo ta načrt odpovedali in vzeli v roke zemljevid Slovenije. In se po krajšem pogovoru dogovorili, da gremo v bližino Šentjurja pogledat Slivniško jezero. V igri je še bilo Šmartinsko jezero, vendar smo si premislili, ker smo tam že letos bili 🙂 .

Čeprav smo se zmotili, ker nismo pravilno brali zemljevidov, smo prišli na cilj 🙂 . Tam so pripravljali kresno noč. Zelo dober človek nam je tudi ponudil zelo željen in pri meni tudi zelo potreben sok 🙂 . Še enkrat hvala njemu, za prijaznost 🙂 .

Nato smo pa odšli bližje k vodi in malo opazovali okolico, naredili nekaj fotografij in se nato lotili tistega, za kar smo pravzaprav prišli. Namreč Lumpova mati, si je zaželela portretov svojih sinov in jih bo v bližnji prihodnosti tudi dobila. Saj je nastalo nekaj lepih fotografij 🙂 .

Vendar lepo je tudi samo jezero in bitja v njegovi okolici 🙂 .

slivnisko jezero

trava na jezeru

slivnisko jezero sentjur slovenija

kacji pastir na slivniskem jezeru

Otroci so pa veselo uživali ob vodi 🙂 :

kopalci

Bila sem ji kar malo favš, vendar sem bila spet brez kopalk 😳 , tako da smo ostali suhi. Vendar že intenzivno razmišljamo, da se bomo ob podobnem vročem vikendu spravili na obalo 🙂 .

Advertisements

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

8 responses to “Slivniško jezero

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: