Novo obuvalo

V petek sem šla v mesto z namenom, da dvignem fotografije vlakov, ki sem jih poslala na tečaj mladi 2008. Na tem natečaju sem bila žal neuspešna, vendar kljub temu ne nameravam obupat, saj menim, da so bile slike lepe in kvalitetne. V obrazložitev, zakaj nisem bila sprejeta na natečaju, je da slike niso dovolj umetniške. Ok, mislim, da imajo prav 🙂 . Torej več sreče prihodnje leto 🙂 , ko nameravam ponovno poskusit 🙂 .

Vendar sem se še prej malce sprehodila po mestu in šla, čisto slučajno v prodajalno obutve Mass, kjer si po resnici povedano kupim največ obutve, da  vidim, če imajo kakšne lepe, udobne natikače zame. Poudaek je na udobnem, saj sem od leta 2002 zamenjala najmanj 10 različnih modelov in vsi so mi naredili takšne & drugačne odtiske. In zagledala sem naslednje:

novi, zenski natikaci

in jih sedaj ponosno nosim, saj z njimi ni nobenih problemov. In predvsem zelo resno razmišljam, da si grem na razprodaji kupit še kakšen enak ali podoben model 🙂 .

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

3 responses to “Novo obuvalo

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: