Crocsi

Tale obutev mi ni bila niti malo zanimiva, še manj pa privlačna. Edino kar mi je pri vsem tem bilo všeč, so tile mali modni dodatki, ki se jih da v luknjice. Vendar še vedno nisem bila prepričana, da želim 40€ zapravit zanje.

Nato jih je sestrična kupila Mihiju. Sem se še sprva malo smejala in potem ugotovila, da jih tamali zelo rad nosi. V bistvu, kot že samo veste, so to lahko tako sandali kot natikači, kakor ti je pač ljubše 😉 . Z njimi je kolesaril, brcal žogo ipd. Nato sem jih vzela malo bolje v roke in naredila majnši tehnični pregled. Pri čemer sem ugotovila, da so mehki, tisti majhni ježki so se mi pa zdeli sumljivi, ampak bolj kot sem jih gledala, bolj so mi bili všeč.

Nato sem se doma vsedla za računalnik in malo pregooglala ter videla, da to prav zaprav niti ni tako slabo obuvalo. Tako je v soboto padla odločitev, da si jih grem kupit 🙂 😳 in to so moji 😉 .

oranznicrocsi

oranznicrocsi

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

7 responses to “Crocsi

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: