dnevna soba

Danes je najina soba v približno takšnem stanju. Zakaj približno? Zato, ker stene niso pobarvane s to bravo, ampak so bele. Tole fotko je naredil moj Lump in se potem malo igračkal s Photoshopom. Namreč bele stene so puste in jih morava dati v “neko” barvo🙂 .

dnevna_soba_danes

Sama imam rada oranžne, karamelne, kavne, pastelne barve🙂 . In tam desno od TVja je en okrogel, valjast “pojšter”, ki mi ga je Lump prinesel s službenega potovanja in nama super služi, kadar imava v dnevni razvlečen kavč🙂 . No in mislim, da bova ravno tak podoben barvni odtenek uporabila za barvo sobe. Mislim, da bi moralo bit vredu.  Namreč nova dnevna soba, ki jo pričakujeva naslednji mesec izgleda takole:

dnevna_soba_prihodnosti

in tej sobi “pripada” še ena garderobna omara, v katero upam, da bova spravila vse najine foto/video/knjižne pripomočke🙂 . Sedežno… še iščeva, sicer časa je še nekaj… dokler na sedanji ne odpovedo stranice😉 .

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. View all posts by miki miska

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Log Out / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Log Out / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Log Out / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Log Out / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: