dnevna soba

Danes je najina soba v približno takšnem stanju. Zakaj približno? Zato, ker stene niso pobarvane s to bravo, ampak so bele. Tole fotko je naredil moj Lump in se potem malo igračkal s Photoshopom. Namreč bele stene so puste in jih morava dati v “neko” barvo 🙂 .

dnevna_soba_danes

Sama imam rada oranžne, karamelne, kavne, pastelne barve 🙂 . In tam desno od TVja je en okrogel, valjast “pojšter”, ki mi ga je Lump prinesel s službenega potovanja in nama super služi, kadar imava v dnevni razvlečen kavč 🙂 . No in mislim, da bova ravno tak podoben barvni odtenek uporabila za barvo sobe. Mislim, da bi moralo bit vredu.  Namreč nova dnevna soba, ki jo pričakujeva naslednji mesec izgleda takole:

dnevna_soba_prihodnosti

in tej sobi “pripada” še ena garderobna omara, v katero upam, da bova spravila vse najine foto/video/knjižne pripomočke 🙂 . Sedežno… še iščeva, sicer časa je še nekaj… dokler na sedanji ne odpovedo stranice 😉 .

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: