Nuhalna svetilna

Jap, včeraj smo jo imeli 🙂 . Ker je bil lep dan in ker imava do centra mesta lep 30 min sprehod v eno smer, sva se odločila, da greva peš. Namreč ne da se nama ukvarjat z iskanjem parkirnega mesta, pol še plačevat parkirnine in osnaževat mesta na lep sončen dan 🙂 .

In ker je šlo vse kar po razporedu sva hitro prišla na vrsto 🙂 . Na vrsto že res, ostalo pa ne… Zakaj? Ker je naš mali lump veselo razgrajal noter… Ene 15 min smo ga pripravljali do tega, da se je pravilno namestil za pregled. Vmes sem šo morala malo potelovadit levo in desno… pol smo ga nekako prepričali 🙂 . In ugotovili, da pri mojih letih in njegovem prostoru v glavici, je zelo majhno tveganje za Downov sindrom 😀 . Pol smo še malo natančneje pogledali za tisto nepravilnost, ki jo imajo Lumpovi sorodniki in tudi tukaj ogotovili, da je vse vredu. Pač, kolikor se da sedaj videt. Bomo pa spet na morfologiji dobro pogledali, da se prepričamo 🙂 .

Spol…? Hm… midva vedno, ko se pogovarjava o otroku govoriva v moškem spolu, ker v kolikor osnovno šolska slovenščina ni pozabljena (otrok: sam.b., sam., m.sp. -> tisti, ki hoče it dalje razčlenjevat besedo naj to naredi sam 😉 ). In kolikor se je na nuhalni dalo videt, je rekla, da naj kar tako nadaljujeva… Kaj pa to sedaj pomeni? Bomo pa videli.

No, na njene podatke bi bil PDP 14.9.2009, PDP po UZ pa 19.9.2009. Kdaj se nam bo pridružil, se bo tako ali tako sam odločil… Samo upam, da se mu ne bo prehitro mudilo 😉 in da bo na varnem še vsaj 5,6 mesecev. Namreč če bo po naju dveh… bo en mesec prehiter 😳  😉  .

Advertisements

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

7 responses to “Nuhalna svetilna

 • gregac

  super super. čestitke.

  a sta bila pri oni zdravnici pod pizzerio Galea? Tam sva bila midva in ji snemalnik delal, tako da upam da he sedaj že popravila to in sta dobila video spomin.

 • gregac

  super super. čestitke.

  a sta bila pri oni zdravnici pod pizzerio Galea? Tam sva bila midva in ji snemalnik ni delal, tako da upam da je sedaj že popravila to in sta dobila video spomin.

 • miki miska

  Ja, pri njej sva bila. Ne vem glede videa, ker tega nisva niti vedela 😳 sva pa dobila 5 lepih, zanimivih slikic 🙂 .

 • easyriderka

  Jooo, men je blo na nuhalni fuuul fajn, ker se je cel videl in ful je bil zabaven ta najin mali “lulek” 😀 Ja že takrat je pravilno napovedala… Ful žal pa mi je da ni delal pekač in z videom tako ni bilo nič 😦

 • kamper

  Ojla mikimiška 😆 pa bomo dobili mikimiškota fotografa 😆

 • miki miska

  Eva: Ja Pekličeva očitno dobro napove končni rezultat. Dosedaj vem za dve osebi, ki sta bili pri njej (ti in sestrična) in vama je obema s prve točno povedala. Tebi Anžeta, njej pa Mihija in Tinko 🙂 . Torej ji gre to kar dobro od rok 🙂 . Kar se videa tiče, ti po moje ne rabi bit žal. Namreč s sestrično sva se pred kratkim pogovarjali, da ima z Mihija, pa si je ta posnetek ogledala mogoče parkrat… Pa še to samo v nosečnosti… in meni osebno so slike veliko bolj všeč :). Video posnetek je zanimiv, ko je zraven še zvok. Komentarji, neko daljše gibanje… V krajših intersvalih je pa slika, če je dobro ujeta veliko boljša ;).
  kamper: vseeno kaj bo, samo da bo zdrav. Ostalo si pa naj izbere sam 🙂 .

 • Delovni marec « moje dogodivščine

  […] lahko prideva ponj. Ko sem klicala za kombi, so rekli, da imajo prostega za torek, vendar sva imela pomembnejši opravek , sredo je bil tovornjak zaseden in tako smo se dogovorili za četrtek . Na pomoč sva za dve uri […]

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: