Delovni marec

Mesec marec se je začel precej naporno 🙂 .

Namreč konec januarja sva naročila pohištvo: dnevno sobo in eno veliko spalnično omaro. Vse to sva vzela pri Rutarju, kjer so nama predvsem zelo dobro svetovali, bili cenovno ugodni in sedaj lahko napišem tudi točni, zelo točni z dobavo. Namreč isti dan bi lahko dobila vso pohištvo razen dnevne sobe, ki je pošla.

In ker se nama ni nikamor mudilo, saj sva morala teh nekaj obstoječih omar spraznit, na novo prebarvat dnevno sobo in pripravit prostor. Tako sva prejšnji vikend prebarvala dnevno sobo. Nato pa cel teden postopoma praznila omare. Namreč meni, moj mali lump, ne dovoli pretiranega dela. Saj ne da bi ga čutila (njegovo gibanje ali kaj podobnega), ampak me malo začne boleti in ker ne želim pretiravat, ga raje poslušam in grem počivat. Potem, postopoma, ko si spočijem pa nadaljujem, saj se vseeno nikamor ne mudi 🙂 .

Nato sva v ponedeljek dobila sms, da imajo pripravljeno “robo” za naju in da lahko prideva ponj. Ko sem klicala za kombi, so rekli, da imajo prostega za torek, vendar sva imela pomembnejši opravek 🙂 , sredo je bil tovornjak zaseden in tako smo se dogovorili za četrtek 🙂 . Na pomoč sva za dve uri poklicala Lumpovega brata, ki sta bila zelo pridna in v dobri uri in pol, spraznila poln tovornjak robe.

V petek je na srečo Lump dobil prosto, tako da se je lahko lotil montaže dnevne sobe, ki jo je tudi uspešno zaključil 🙂 . Zvečer sva si malo ogledala televizijo v novem pohištvu 🙂 , skupaj v družbi Lumpovega malega brata 😉 . V soboto nisva mogla nadaljevati z delom, saj je spalnična omara velika Š/V/G: 250*213*67 cm in ko jo začneš, jo moraš dokončat 🙂 . Kar pa ni bilo izvedljivo, saj smo ob 17ih šli na abarahama.

Nadaljevali oz. nadaljevala sta  (Lump in Lumpov brat) včeraj, ko sta do konca sestavila tole veliko omaro 🙂 . Moram priznati, da sta bila zelo pridna in da stanovanje počasi deluje bolj kot dom. Sedaj morava samo še napolniti vse omare in upat, da bo ostalo še kaj prostora 😉 . Do konca marca bo vse tako kot mora bit.

Namreč odločila sva se, da bi si pobarvala še spalnico, malo dodelala jedilnico in se počasi odpravila na lov za drugim avtom 🙂 . O tem pa kdaj drugič 😉 .

Slik prenovljene dnevne sobe danes namerno ne objavljam, saj vem, da sestrično precej zanima, kako izgleda. Ampak ker želim, da je malo presenečenja, ko pridejo na obisk, jih bom objavila, nekje v začetku naslednjega meseca 🙂 .

Advertisements

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

4 responses to “Delovni marec

 • easyriderka

  Ja poznam občutek ko bi rada pomagala (sploh jst da bi bilo že končno vsega enkrat konec – no vama se res še ne mudi tako zelo) pa ti ne dovolijo oz. raje ne tvegaš! Sej boljš, da ne bo kej narobe!!! Drži se. 😀

 • miki miska

  Saj sem naredila kar nekaj dela. Malo sem pomagala barvat, potem sem v celoti spraznila tistih nekaj omar, ki sva jih do sedaj imela in premikala nove prazne omare. Pol sem jih pa v soboto od kolegice poslušala,da kako si jaz to sploh upam z nizko posteljico (pri tamalemu). Pol s sobote na nedeljo grde, grde sanje… In sem spet malo posrana. 😳 😀

 • kamper

  Čeprav so taki dnevi naporni pa prinašajo posebna pričakovanja in veselje 😆

 • miki miska

  kamper: to je vedno fajn delat 🙂 , tako da sedaj že skoraj vse na svojem mestu 🙂 .

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: