…am… poroka?

Enkrat v tem tednu sem vsa navdušena še nekaj pospravljala po stanovanju. Dajala knjige, ki jih ne potrebujeva več v škatle, malo sesalec peljala na sprehod in razmišljala, da je skrajni čas, da pokličem nekaj prijateljev.

Tako najprej pokličem odštekano, zelo prijazno ter oh in sploh, prijateljico Lucio. S katero spregovoriva nekaj vljudnostnih besed, nato pa preidem k bistvu (zelo nerada se dlje časa pogovarjam po mobitelu, če le to ni nujno):

mm: kaj delate 18.4. ali 19.4

lucia: hmm, nič…

mm: ok, pol si pa rezervirajte ta dneva zame.

lucia: ok…

mm: gremo malo na sprehod, da se otroci in mi malo sprehodimo, pol pa k nama na tortico…

lucia: vredu… sem že misila, da kličeš, da naju vabita na poroko….

mm:  nekaj tišine…. am…. ja… no…. to bova tudi speljala…. samo takrat se vam bo še najmanj sanjalo

Evo, redko ostanem brez besed, ampak tokrat pa sem res ostala brez.

Namreč pred letom dni sem se šalila, da se bova za zadnjo pokojnino in moj rostni dan, ki je letos prišel na soboto poročila. Zakaj se nisva?

Hmm, ko sva v sredini januarja izvedela, da bova dobila enega malega lumpija, me je ta veliki vprašal, kako je z dogodkom poroka. In sem po resnici povedala, da se mi sedaj s tem ukvarjat ne da. Namreč jaz in njegova mama imava zelo različne poglede na ta dan, se mi sedaj ni z nekom za prepirat in sva opustila to idejo.

Nato sem se s prijateljicami malo pogovarjala o imenu in priimku našega lumpija in prišla do zagate, če bom kdaj slučajno šla sama z njim na obisk na Hrvaško. Namreč tumasto mi je, da bi imel otrok moj in njegov priimek, oba sta precej dolga (moj 7 in njegov 11 črk). Čez vikend smo imeli skupno kosilo (z njegovimi) in prišli do pogovora o imenu otroka in se pol šalili na račun dolgega priimka v primeru, da bi imel oba in zraven še kakšno daljše ime.

Po kosilu pa sva z Lumpom odpihala sama na sprehod, čeprav je njegova mama zelo želela it zraven, ji on ni dovolil, saj se je želel pogovorit o poroki. Tako sva se na sprehodu lepo odločila, da poroka sicer bo, vendar naslednje leto in zakrinkana z drugim dogodkom 😉 .

Za vse skupaj bodo vedeli samo priče in mogoče starši… in moji sorodniki iz Hrvaške, da bodo sploh prišli, ker drugače dvomim, da bi 🙂 .

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

4 responses to “…am… poroka?

 • gregac

  opa, čestitke za takšen korak 🙂

 • easyriderka

  Uuuaaaau, super! Same lepe stvari se berejo tukaj zadnje čase. Čestitke. Uredita in pripravita TOČNO TAKO KOT ŽELITA LE VIDVA! In ne ozirajta se na nikogar !!!

 • miki miska

  Gregac:hvala 🙂 .
  easyriderka: Saj pri tebi ni nič kaj drugače 😉 . Brez skrbi poroka bo takšna kot si jo bova midva želela 🙂 , pa če se vsi ostali postavijo na trepalnice, mi je vseeno 🙂 . Aja, pa za razliko od tega meseca, je že sedaj, če se ne motim več objav 😉 .

 • easyriderka

  Ja, jst se ne dam in če se le da poslušam samo moje/najine želje, zamisli, … 😀

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: