Nekaj slabega, nekaj dobrega

Prva sem se malo  pred 4.oo zbudila jaz, da sem ša na wc. Ko sem prišla nazaj v posteljo nisem in nisem mogla zaspat nazaj. Čez 20 minut se je Lump ravno tako odpravil na wc. Vendar prvotno na osnovno človeško potrebo. Čez par minutk pa sem slišala že znani zvok.

Se počasi skobacala s postelje, da vidim, če potrebuje kakšno pomoč. Ni je potreboval. Nazaj sva odšla skupaj. Noben od naju ni mogel zaspat. Mene so začele boleti noge. Pri tem mi je še najbolj smešno to, da tudi ko smo šli na Peco, me niso tako bolele. Takrat bi dala veliko za eno konkretno masažo, ampak ker nikogar ni bilo sem se morala drugače znajti. V dnevno sobo sem šla po dolg valjast vzglavnik in si ga dala pod noge. Kljub temu nisem mogla zaspat, Lump pa tudi ne.

Tako sva se pogovarjala in režala drug drugemu. Ko sem ob koncu trebuha začutila neke male nežne brce. Niso bile prvič, so bile že precej znane, ampak Lump jih še ni imel sreče čutit. Tako sem mu samo vzela roko in dala na trebuh. Tokrat ni dolgo trajalo, ko se je gibanje ponovilo.

Nikoli si nisem mislila, da me bo tako brcanje, v času slabosti pa tudi normalnem, tako razveselilo. No, ne samo mene, ampak oba. Iz tega sem predvidevala, da se tamali še vedno dobro počuti in da mu najverjetneje nič ne manjka 🙂 .

Nekaj me je brcalo tudi sedaj, ko sem to pisala. Samo problem je v tem, da pa res ne vem kaj vam želi povedat 😉 . Ja, očitno ve, da se ga omenja 🙂 .

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

2 responses to “Nekaj slabega, nekaj dobrega

  • easyriderka

    Joooj, sem dobila kr mravljince ko sem prebrala tole in ne morem si kej da ne napišem nekaj! Prve brcike se sicer spomnim, sam takrat nisem bila ziher da je to to. 100x lepše in bolj nor filing pa je bil, ko je lahko tudi Grega končno čutil svojega jenčija. Še danes se dobro spomnim kak nor filing ko sma ga oba skupaj prvič začutila. Bila sma pri moji sestri na obisku in na kavču sem hitr njegovo roko na trebuh dala,… nepozabno. Zdej ko sem pa tik pred koncem so pa že prava konkretna kobacanja in “bule” sem pa tja po trebuhu. Je tudi zanimivo 😀 Rita gor, levo desno, roka ven, noga dol… 😀 UŽIVAJTA!!!

  • miki miska

    eva: hvala bova 🙂 . vi se boste pa sedaj kar “v živo” veliko cartali, mi bomo pa še malo počakali 🙂 .

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: