Tinka, vse najboljše :) .

Pred enim letom sem bila v dvomih ali bom delala razlike med teboj in tvojim velikim bratcem. Ali te bom imela rada? Ali se bova razumeli? In še nekaj ali-jev je bilo vmes 🙂 .

Danes, ko te poznam že skoraj eno leto, ti moram priznati, da te imam rada, vendar malce drugače kot tvojega bratca. Namreč z njim sva preživela veliko lumparij, samotnih dopoldnevov in nekaj let več. Vse to bova imeli tudi midve, čeprav samotnih dopoldnevov verjetno ne bo, saj mi te tvoja mami ne zaupa več 😉 .

Pravi, da si pretežka in prezahtevna zame, sedaj ko tudi jaz pričakujem enega malega lumpa, ki upam, da do takšen dobrovoljček kot si ti. Edino kar moram priznati je to, da si tvoje trme ne želim. Si prava trmica in znaš že sedaj zlahka doseči svoje. Upam, da ti bo tudi v prihodnjih, zlasti zrelejših letih, to v pomoč. Tvojima “ta starima” pa želim dobre živčke 😉 .

Naslednje leto, ko boš praznovala svoj 2. rojstni dan, ti skoraj zagotavljam, da te bo moj mali lump spravljal ob pamet, tako kot ti sedaj Mihija. Vse s čemer se igra, je najbolj zanimivo. Prav je tako, ostani taka mala nasmejana radovednica, imej še naprej rada svoja “ta stara” in brateca. Nekaj svoje navihanosti in dobrovoljnosti deli še z nami, saj smo je vedno zelo veseli 🙂 .

vse_najboljse_tinka

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: