Malu tu malo tam

Ta vikend je bil sprva mišljen popolnoma drugače kot je na koncu izpadel. Na sedaj že predzadnjem srečanju na Ptuju smo se dogovorili, da se drugo soboto v maju srečamo v Celju. Takrat smo celo po luni računali, da bi moralo biti takrat super vreme -> brez dežja.

Vreme je bilo super toplo, vendar se midva z Lumpom žal, nisva mogla pridružit. Razlogi: Tinkarin (prvi) rojstni dan in druženje s sorodniki in delo v Voličini.

Čeprav sem sestrični omenila, da midva ne bova imela časa v soboto, se žal ni izšlo drugače. Namreč oni živijo v bloku in je treba malo organizirat ljudi, da lahko praznuješ rojstni dan. No, naslednje leto, teh težav ne bodo imeli saj mislim, da se bodo do konca leta preselili v svojo lepo in novo hiško 🙂 . Namreč ni malo ljudi, ki jih želiš imeti ob svojem rojstnem dnevu, je pa premalo prostora za vse hkrati. Zato imajo trenutno razdeljeno, tako da praznujejo z enimi sorodoniki v soboto, drugimi v nedeljo 🙂 , in ker drugi sorodniki niso mogli priti v soboto in je njih več, smo mi ta manjša skupina padli na soboto.

V kolikor pa ne bi šla v soboto na rojstni dan in bi morala it v nedeljo, bi Lump moral it v Voličino, ki je sedaj padla na nedeljo. Namreč njegova mami ima še vedno kar nekaj načrtov s svojim vrtom in parcelo, čeprav je  že pred dvema letoma, rekla da jo bo prodala 😦 . In tako sva midva ostala tukaj, kjer sva. Ampak se bomo že znašli po svoje. Pot bo težja, vendar v končni fazi boljša za nas. No, vsaj upam 🙂 .

Na naslednji vikend pa nič od tega ni šlo prestavit, saj grem spet malo delat 🙂 . Komaj čakam petek in soboto, ko bom spet v največjem mariborskem nakupovalnem centru delala tisto, kar mi gre dobro od rok 🙂 in si tako prislužila še nekaj €, ki nama oz. nam bodo v naslednjih mesecih prišli zelo prav 🙂 .

Sem si ogledala že vse reportažne zapise o srečanju v Celju in mi je zelo žal, da se nisem mogla pridružiti. Saj enostavno nisem imela srca se odreči Tinkarini, Mihijevi in preostali dobri druščini za njen rojstni dan. Časovno pa tudi ni šlo uskladit :S . Mogoče bo za naslednje srečanje, kaj bolje. Sicer sem pa tudi pri M&M zapisala, da se bova oglasila enkrat kar tako. Namreč Šmaritnsko jezero je lep prostor za sprehajanje in kak izlet tu in tam se tudi prileže.

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

5 responses to “Malu tu malo tam

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: