morfologija

Kakor vsak mesec do sedaj sem spet obiskala svojo ginekologinjo 🙂 . Tokrat sva vedela, da bova spet videla najinega lumpija in to po dolgem času oba 🙂 . Najprej sem sama opravila vse potrebne osnovne preglede sama: urni, tehtanje, pregled materničnega vrata ipd.

Pri tehtanju pri sestri ugotovila, da sem se spet zredila samo za 1kg. Ker sem bila na zadnjem pregledu malo kregana, ker sem se v 4 mesecih zredila samo za 1kg, sem pričakovala podobne (pri)tožbe tudi sedaj. Namreč od osnovnih 54kg, jih imam sedaj 56kg, večina ostalih, ki jih poznam so se normalno zredili za več kilogramov. Sama nikoli do sedaj nisem jedla večerij, odkar sem noseča, ne morem brez njih, ampak teža na mojo srečo ostaja ista 😀 . Ampak sem včeraj slišala tolažilne besede, da očitno ni potrebe, da se lahko prehranjujem tako kot sedaj in da je vse ok 🙂 .

Nato sva šli v sobo z UZ, kjer je najprej ginekologinja sama pogledala, kakšen je razvoj najinega lumpija in nato poklicala velikega 🙂 . Pred UZ pregledom me je vprašala, če lahko pove spol. Na kar sem ji povedala, da lahko, če se bo pokazal 🙂 . Nato je zmerila hrbtenici, pregledala srčka, okončine, stehtala težo, plodovnico 🙂 . Vse je bp, težek je 400g in obrnjen je z glavico navzdol 🙂 . Slednje me je kar malo presenetilo, saj je vsaka znanka dosedaj imela glavico gor, skoraj do zadnjega. Tale tamali je pa že “pripravljen” na izhod. Ampak upam, da se mu še ne mudi, saj mora tam ostati še vsaj ene 10 tednov, potem ga bomo pa zelo veseli 🙂 .

Nato je poklicala velikega Lumpa in nama vse opisala, kje, kako in kaj. Nato povedala, da bomo imeli fantka 🙂 . Enako informacijo sva dobila tudi na nuhalni, tako da upam, da ne bo pomote 🙂 . Namreč ime že ima izbrano nekaj časa, pri punčki sva imela kar nekaj težav, vendar če se zgodi punčka ima tudi izbrano ime 🙂 . Čeprav sama si zelo želim, da bi imela fantka. Zakaj, enkrat drugič 😉 .

No, druga zame najlepša novica včerajšnjega dne je, da sta se oba: Maks in posteljica dvignili, tako da sem sedaj brez skrbi. In komaj čakam konec naslednjega meseca, ko bomo za par dni pobegnili na Hrvaško primorje, k moji tetki, da se malo razmigam v vodi in preprosto uživamo 🙂 .

Do takrat pa moram do koncati napisati diplomo trenutno sem na 26/50 strani. Nekaj besedila je še na listih, saj bi rada, da z velikim Lumpom preveriva moje prevoda, za ziher 😉 . No, počasi se približujem koncu tudi tega 🙂 .

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

3 responses to “morfologija

  • easyriderka

    Jooooj kok je fajn tole brat, ker se mi zdi da smo glih bili na morfologiji,… danes pa je star že 3 tedne. Kr mravljince sem dobila ko sem brala tole objavo. Ja tudi moj je bil ze od zeeeelo zgodaj pripravljen z glavico navzdol in je tako tudi pridno počakal do konca. Želim vama vse ok do konca in da bo lepo rastel. Super za kg, jst sem se na začetku hitreje zredila, potem pa ni šlo več gor. Končala s +12kg. Zdaj pa imam še +2. 😀 Papa

  • miki miska

    EasyRiderka: 🙂 Saj mogoče boš pa kdaj spet šla na nuhalno, morfologijo 😉 . Za kg se sploh ne sekiram, dokler ima beba vse kar rabi, saj pa morda bodo še prišli 🙂 .

  • easyriderka

    Ja enkrat še pomoje 😉

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: