Te bo trebušček bolel…

planica sladoled

Lani, poleti, enkrat sva šla z Mihijem v Mariborsko mlekarno po sladoled. Tam mu kupim sladoled, lučko, ki si jo je sam izbral ter jo po poti do domov tudi pojedel 🙂 . Za nas ta velike (sestrično in njenega moža, Ivo, sebe in morda še koga) pa kupila 1000ml Planico. To je bilo pred kosilom.

Po kosilu smo si pa ta veliki tudi privoščili sladoled. Seveda, normalno “veliko dozo” in tamalemu namenili tudi en manjši del. Ko smo pojedli prvo rundo, smo si vzeli še drugo… To pa njemu ni bilo najbolj všeč. Namreč on bi tudi, ampak dva sladoleda v 2,3 urah razlike sta zanj povsem dovolj. In tako, ko si je Iva sama dajala sladoled v skledčko, je mali tako čisto resno in mirno rekel:” Iva, ne smeš več sladoleda. Te bo trebušček bolel, če ga boš preveč, veš 🙂 .

Tega sem se spomnila danes, ko sem nama pripravljala sladoled.Namreč brez njega sem zelo težko v zadnjem mesecu dni. Mislim, da ga že dolgo nisem toliko pojedla kot sedaj 🙂 .  Miha ima še več takšnih zanimivih in pametnih izjav iz preteklosti. Morda še kakšno kdaj zapišem, če jih ne bom dobila po riti 🙂 .

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: