malo joka, več smeha

Pri nas je vsak dan nekaj novega, vendar to ni nič posebnega, ko imaš takšnega malega navihanca kot ga imamo mi 🙂 . Sploh, ki nima časa spat, ima pa čas za  takšna in drugačna raziskovanja.

Ampak smo veseli, da ponoči spimo, podnevi pa komaj lovimo tiste urce po pravilih, ampak ko j*** pravila, samo da se mamo fajn 🙂 .

Najt je treba čisto vsako lučko, kabel, pilot, fotoaparat,… na srečo mu pri nas tega ne bo nikoli zmanjkalo, k večjemu bomo še kdaj kaj dodali 🙂 .

Zadnje dni je mama cel čas na tapeti, cartanja veliko… ja več kot očitno mislim, da se naznanja zobek številka 9, spodnja trojka. Namreč, če vidi prst, ga bo vgriznil, nič več lepo nežno, … in očitno bo treba ta zobek krivit za vročino, ki je bila prejšnji teden, drugače pa trkamo smo zdravi se veliko smejimo in malo jokamo 🙂 .

Jokamo, ko mama že ntič vzame pilot, smo koma utrujeni,… 🙂 skratka nič posebnega 🙂 .

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

One response to “malo joka, več smeha

  • easyriderka

    JOOoooo ko naš ugrizne mi kr slabo rata ej. Ja, pa ga je tut na 40 zakuhalo par dni… Mi pa smo prišli zdaj na morju do tistih turbo hitrih izbruhov trme,… ki je ne upoštevamo, ker ne dovolima da doseže svoje… In potem se že smeji… Veliko smeha še naprej…

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: