“A ti še misliš pisat?”

Me je prejnšnji teden, ko smo si vzeli čas in se srečali v Celju, vprašala Eva.
Saj vem, da ta in Maksov blog že kar nekaj časa samevata. Na ta blog pa vsake toliko časa prileti kak nov zapis, ki ni nič kaj zanimiv, ampak jaz imam še kar precej za povedat, vendar trenutno tako malo časa 🙂 .

Naš otrok je na srečo precej zdrav navihan fantič, ki cele dneve raziskuje, pregleduje, stika po stanovanju,… v glavnem ni da ni. Sem zelo vesela, da se zna zaigrati sam, vendar ko se odločim, da grem za računalnik, štedilnik, je naš radovednež vedno zraven. In tako mi do tipkanja in kakšnih “pametnih zapisov” niti ne pridem. Ko pa gresta z atijem, občasno, sama ven, se lotim diplome, ki še vedno kar čaka in čaka, da bi se sama napisala do konca, ki niti ni več tako zelo daleč 🙂 .

Vsekakor se boljši dnevi temu blogu napovedujejo septembra, ko bo naš lep navihanček šel v vrtec. Takrat si bom vzela čas in vsake toliko, tako kot prej zapisala 🙂 . Trenutno si pomembne in zanimive Maksove trenutke zapisujem v zvezek, tako da jih ne bomo nikoli pozabili.

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

4 responses to ““A ti še misliš pisat?”

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: