miki miska

Kdo sem?

Sem prijazno, simpatično, razigrano in predvsem navihno 26 letno dekle, ki ima skoraj vedno pripravljeno kakšno potegavščino… Trenutno imam lase dolge do ramen in so naravne barve z nekaj naravnimi prameni.

Kaj počnem?

V življenju me zanima in privlači veliko stvari, vendar mi ponavadi primanjkuje časa zanje.

Zelo rada imam šport za katerega me je navdušil moj ati, saj sva zelo hitro začela kolesarit in smučat. Ta dva športa mi veliko pomenita, vendar mi za smučanje primanjukuje financ. Potem sem se sama še navdušila nad drsanjem, košarko, nogometom… vse to na rekreativni ravni. V zadnjih dveh letih me je še Lumpova družina navdušila nad pohodništvom. Za to jim najlepša hvala, saj šele sedaj vidim kako prijetno je to 🙂 .

Počasi, a zanesljivo končujem študij multimedijev in skušam preživeti v svetu samostojnega podjetništva. Rada fotografiram, oblikujem spletne strani, pišem kodo (HTML in CSS, kateri se bodo počasi morali pridružiti še PHP in JavaScript oz. podobni jeziki 🙂 ), fotografiram, snemam videe in delam montažo 🙂 .

Kaj imam rada?

Na tem svetu imam skoraj najraje, sedaj že skoraj 5letnega sestričninega fantiča, ki v meni vzbuja različne občutke in trenutke. Svet ob njem je lepši, svetlejši, zanimivejši in predvsem preprostejši. Njegov objem je moja tolažba, smeh in sprostitev. Vse to občutim ob njem, čeprav ni moj otrok.

Ravno tako imam rada tudi njegovo sedaj 1letno sestrico Tinkaro 🙂 . Je simpatičen modrooki nasmejani vragec. Vedno pripravljena na novo vragolijo, plezarijo po vseh štirih na različne objekte 🙂 . Ja, prava radovednica je tale prisrčna punčka.

Najraje pa prav gotovo imam svojega navihanega Maksa, ki vsak moj dan naredi še lepši in še bolj zanimiv. Veselim se še vseh izzivov, ki mi jih bo nastavil na pot.  In upam, da bo naslednje leto 2012, z veseljem sprejel brateca ali sestrico 🙂 .

Moje oko se ustavi tudi ob kakšnem dobrem, zanimivem filmu. Najraje imam filme z zgodbo, sporočilom ali samo komedijo. Med svoje najljubše filme uvrščam Patriot z Melom Gibsonom v glavni vlogi, Schindlerjev seznam, Pianist… Ker ne želim utišati otroka v sebi, rada pogledam tudi kakšne risanke. Moja najljubša risanka nosi naslov Avtomobili, saj ima zelo dobro animacijo, glasbo in zgodbo 😉 .

Zgodbe tudi rada berem, vendar trenutno ni veliko časa zanje. Zlasti branje literarnih, umetniških knjig. Zadnje čase je na moji polici in mizi bolj tehnična literatura (ASP.NET, Adobe Photoshop, Illustrator,…). Od knijg obožujem Harrya Potterja, ki ga enostavno moram prebrati na “eks”.

Vsi zapisi in slike so moja last!


7 responses to “miki miska

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: