Novorojenček

sem še samo danes. Jutri sem že dojenček 🙂 . V petek sem se prvič skopal in v vodi mi je bilo prav všeč 🙂 . Všeč mi ni bilo, ko me je patronažna zbudila, saj malo preden je prišla sem šele zaspal. Upam, da bo naslednje kopanje bolj prijetno -> da bom naspan.

maks_prvic_kopan

Po kopanju sem se pri mamici potolažil in zaspal za vsaj 5 ur v kosu.

maks_spi_po_kopanju

To se ni zgodilo še nikoli, zato mi mami obljublja, da me bo večkrat skopala preden bomo šli spat. Ve kdo zakaj? Sicer, da ne bodo rekli, da nisem priden in ne spim, danes je bila prva noč, da sem spal od polnoči do 6.00, ko sem prvič zahteval hrano 🙂 .

About miki miska

Sen navihan, razigran deklič. Zanimajo me mediji, digitalna fotografija, kolesarstvo. Smisel življenja najdem v razlišnih stvareh, ki vam jih bom skušala čimbolj zanimivo predstaviti. Oglejte si vse prispevke od miki miska

2 responses to “Novorojenček

 • easyriderka

  Jeeeej, bravo Maks! Vidiš tudi jaz sem zelo kmalu začel spati cele noči in so vsi čist hepi! Pa so potem določeni “osebki” vseeno nekaj obljubljali grozne neprespane noči,… ampak jih še vedno presenečam in spim. Prepričan sem da boš tudi ti tak priden lumpek in boma oba lepo spala cele noči 😀 Priden! 🙂 Ej, se moramo dobiti na kaki voziček akciji, dokler je še sonček, kaj praviš? Pa pa, Anže.

  • miki miska

   neprespane noči še mogoče pridejo, kaj pa veš, kaj pa če me bodo zobki fejst mučili? 😉 sicer pa ko sta se moja dva odločila zame, sta morala računat na kakšno neprespano noč 😉 .
   Ja, bi bilo fajn, če bi se kaj dobli. Samo jaz se še ZELO ne rad vozim. Ni mi všeč niti voziček niti avto. Moja dva upata, da se to ZELO kmalu spremeni 😉 .

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: